Welkom bij De Boer Licht

Picture of Nomde Meijer
Nomde Meijer

Eigenaar De Boer licht

Onze winkel

Bij vele mensen is onze verlichtingsspeciaalzaak al wel bekend. Echter, waarschijnlijk bij nog veel meer mensen nog niet. Speciaal voor deze mensen geef ik hier wat tekst en uitleg.

Die lampenzaak daar op de hoek van de Oosterdijk in Sneek waar je vanuit de richting van Leeuwarden bijna recht op aanrijdt is voor de wijde omgeving sinds jaar en dag een begrip. De Boer Licht, gevestigd in het markante pand aan het begin van de belangrijkste winkelstraat van Sneek straalt je letterlijk tegemoet.

Een echte speciaalzaak van verlichtingsarmaturen in de ruimste zin van het woord. Vloerlampen, hanglampen, tafellampen, losse lampenkappen, noem maar op. Om nog maar te zwijgen van de verschillende stijlen; modern, landelijk, trendy, design, we hebben het allemaal.

Verspreid over 3 etages presenteren we de collectie netjes en overzichtelijk. Kijk goed om u heen want de lampen staan en hangen overal. Staand, op de grond of op tafeltjes, aan de wand, aan het plafond, elke vierkante centimeter is benut. Zelfs het trapgat is ingericht met railsystemen en spots.

Lichtplan

De Boer Licht – Lichtplan

Gaat u verbouwen of verhuizen en betrekt u een nieuwe woning? Denkt u aan een lichtplan? Informeer dan gerust een naar de mogelijkheden voor een lichtadvies. We hebben de kennis en ervaring in huis om samen met u een mooi lichtontwerp te maken.

Wij kunnen het maken

Heeft u een lamp waar u (emotionele) waarde aan hecht, maar werkt deze niet meer goed? Dan gaan we, wederom, samen met u kijken hoe we het probleem kunnen oplossen.

Onze experts

De Boer Licht – Onze experts

Ik heb een klein team enthousiaste collega’s om me heen met elk hun eigen specialiteit. Te beginnen bij Gerda, al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht. Zij is onze styliste, etaleren en presenteren van de collectie kan ze als de beste. Ook voor lichtadvies en interieurstyling kunt u bij haar terecht.

Silvia is onze technische duizendpoot. Voor elk probleem bedenkt ze een creatieve oplossing. Ze maakt hanglampen op maat, boort de gaten op gewenste afstand in de plafondbalken zodat de hanglampen op exact dezelfde onderlinge afstand gemonteerd kunnen worden.

Nicole is onze jongste aanwinst. Een uitstekend verkoopster met een goed luisterend oor en oog voor detail. Geduldig neemt ze u mee door de winkel om tekst en uitleg te geven over de diverse armaturen.

Ondergetekende geeft lichtadvies, bezorgt, monteert en repareert en is als eigenaar eindverantwoordelijk. Met elkaar bepalen we welke collectie we inkopen en in wisselende samenstelling bezoeken we diverse verlichtingsbeurzen en huisshows van leveranciers.

Met deze uiteenzetting hoop ik dat ik u een indruk heb gegeven van De Boer Licht.

Ik nodig u dan ook van harte uit om onze winkel eens te komen bezoeken.

Graag tot ziens bij de Boer Licht, Oosterdijk 89, 8601BS Sneek. www.deboerlicht.nl

De Boer Licht – De keuze is reuze

Andere berichten

Montage problemen

In verband met een versleten heup is het helaas niet mogelijk voor Nomde om de komende tijd grote montageklussen uit te voeren. Bezorgen en in elkaar zetten van verpakte vloer/tafellampen lukt nog wel. Reeds gemaakte afspraken zullen nog worden uitgevoerd maar we nemen momenteel geen nieuwe montageklussen aan. We danken u voor uw begrip.

Lees meer

Tijdens Koningsdag zijn wij gesloten